Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 03:00

Επιστολή προς τους γονείς του τμήματος στίβου

Επιστολή προς τους γονείς του τμήματος στίβου

Αγαπητοί γονείς, αθλητών-τριων, του τμήματος Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης

Κλείνοντας η αγωνιστική και προπονητική χρονιά 2016-17, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη μου μας δείχνετε και μας εμπιστεύεστε την γύμναση των παιδιών σας.
Νομίζουμε ότι ανταποκρινόμαστε όσο μπορούμε στις απαιτήσεις σας και προσφέρουμε ότι καλύτερο, σε προπονητικό δυναμικό, υλικοτεχνική υποδομή, αρκετές δράσεις και οικονομικά προγράμματα συνδρομής.
Επειδή όμως τα πράγματα εξελίσονται, οι ανάγκες αλλάζουν και σίγουρα μπορεί να κάνουμε και μεις τα λάθη μας, θα θέλαμε την κρίση σας για οποιοδήποτε θέμα, παραλείψεις ή και προτάσεις. 
Ένα μέιλ θα ήταν πολύτιμο και ιδιαίτερα χρήσιμο για εμάς. Μια ιδέα σας, ίσως να μας βοηθούσε δραστικά. Η κατάλληλη περίοδος για αυτό είναι τώρα που προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά.
Επίσης θα θέλαμε να προτείνουμε την συμμετοχή σας ως εθελοντή-ντριας, στις δράσεις του τμήματος μας. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας.
Τέλος για τους επαγγελματίες ή γι αυτούς που έχουν γνωστούς επαγγελματίες, θα ήταν χρήσιμη η παρέμβαση σας, για την ενίσχυση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ, με την συμμετοχή κι άλλων εταιρείων στο εκπτωτικό πρόγραμμα της ΚΑΡΤΑΣ.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και περιμένουμε τα μέιλ σας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο FACEBOOK).
Δια ζώσης ραντεβού το Σεπτέμβρη, στις 1 του μήνα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.
Καλό καλοκαίρι!!!

Εκ μέρους της Διοίκησης του τμήματος στίβου και των προπονητών του

Κώστας Πατερόπουλος
Καθηγητής Φ.Αγωγής Msc
Τεχν.Δ/ντης Στίβου ΜΓΣ Εθνικού

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 19:32

Αποτελέσματα

novasports

Μέγας Χορηγός

joker

karta