Εθνικός ΜΓΣ - Ενημέρωση

5o SUMMER MULTI-SPORTS του ΕΘΝΙΚΟΥ!!!
Viki Koinaki
/ Categories: Εκδηλώσεις

5o SUMMER MULTI-SPORTS του ΕΘΝΙΚΟΥ!!!

Ένα ακόμα επιτυχημένο SUMMER MULTI SUMMER CAMP διεξάγεται!!!

100αδες παιδικές φωνές έχουν γεμίσει τα 3 γήπεδα του "Μ. Παρασκευόπουλος", "Φώτης Κοσμάς" και του Εθνικού το "Χριστοφορίδης" συμμετέχοντας στο summer multi- sports του Εθνικού. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και αισίως μπαίνουμε στην τρίτη και τελευταία εβδομάδα του camp, στο οποίο οι μικροί υποψήφιοι αθλητές γνωρίζουν και τα 10 αθλήματα του Εθνικού από τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων του. Οι μικροί αθλητές πήραν δώρο την όμορφη μπλούζα του camp και από τις 8π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. με ένα μισάωρο διάλειμμα με το δεκατιανό τους, το χυμό, το νερό και το φρούτο τους δοκιμάζονται στα αθλήματα υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων και το άγρυπνο βλέμα του Ερυθρού Σταυρού. Η άψογη οργάνωση και η επιτυχημένη διξαγωγή του mult- summer camp κάθε χρόνο έχουν συμβάλει να καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη!!!

Print
33 Rate this article:
No rating

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Αρχείο

«Ιούλιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2
37

ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ!!!

Η Γεινική Συνέλευσηπου πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2018, χαρακτηρίζεται από έντονο ενωτικό χαρακτήρα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών τα τελευταία χρόνια. Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός είχε πολλά θετικά προσήμα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε όλα σχεδόν τα τμήματα. Πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και υγιές οικονομικό περιβάλλον χαρακτηρίζουν τα τμήματα παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Τέλος ορίστηκε η καινούρια διοίκηση του ΤΑΑ  η οποία απότελείται από τον κ. Χατζησταύρου Αντώνη, τον Αντώνη Τελόπουλο, τον Άκη Σιδηρόπουλο, τον Κ. Παλακίδη τον κ. Δριβάλα, ενώ προστίθεται και ένας παλλιός γνώριμος που θα ενισχύσει τη διοίκηση του ΤΑΑ με την εμπειρία του ο κ. Πέτρος Αρχοντίδης. Ο κ. Χατζησταύρου τόνισε ότι "συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια με σκοπό να οργανωθούμε καλύτερα και να μην έχουμε τις περυσινές δυσκολίες και περιπέτειες. Τα προβλήματα είναι πολλά, προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να συμβάλλουν και να συστρατευθούν όλοι".

Read more
3
38

Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Γ΄κατηγορία Ανδρών

Στον Β'  Όμιλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει τα Δελφίνια Πτολεμαϊδας,τον  Μακεδονικό, τον Ηρακλή, και την ΣΑΠΚ Νεάπολης,

Read more
45678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Ακαδημίες Εθνικός ΜΓΣ

Δείτε νέα και πληροφορίες σχετικά με τις άλλες ακαδημίες του Εθνικού ΜΓΣ Αλεξανδρούπολης